Huidverbetering

Pomerans is een professioneel huidverzorgingssalon gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en permanente ontharing. Het staat voor kwalitatieve behandelingen met een persoonlijke aanpak in een rustgevend en stijlvol kader.

Alle behandelingen worden telkens opnieuw aangepast aan de noden en conditie van je huid. Je mag dus rekenen op resultaatgerichte behandelingen met topproducten én dat terwijl je de dagdagelijkse drukte even aan je voorbij laat gaan. Als je bij Pomerans binnenkomt gaat alle aandacht naar jou.

Ik ben me hoe langer hoe meer gaan verdiepen in de huid, en dat mag je eigenlijk letterlijk nemen. Zo heb ik mijn kennis in de loop de jaren voortdurend bijgespijkerd inzake huid- en celbiologie, cosmetologie, technologie (apparatuur), het microbioom, diverse huidaandoeningen, invloed van voeding en suppletie,...  Als een logisch gevolg hiervan is Pomerans gaandeweg geëvolueerd van een klassiek schoonheidsalon naar een huidverbeterend huidinstituut. Ondertussen voer ik enkel nog de huidverbeterende behandelingen en permanente laserontharing uit.

Nog steeds volg ik maandelijks opleidingen, zowel in binnen -én buitenland, om jou de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Pomerans heeft dus alle kennis en tools in huis om jou aan een betere en mooiere huid te helpen. Essentieel hierbij is een aangepaste routine thuis, met gezonde producten die echt werken en die passen bij jouw huid. Je krijgt dan ook gericht en eerlijk advies over hoe je het beste uit jouw huid kunt halen.

Great skin doesn't happen by chance. It happens by appointment!

Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod aan specialistische behandelingen. Hoe meer variatie, hoe meer resultaat je zal hebben, omdat je huid op deze manier op verschillende manieren gestimuleerd wordt.

Bij het boeken van een afspraak engageer je je om het huidadvies van Pomerans te volgen. Lees hier waarom.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x