Exilis Protégé™

Exilis Protégé Elite™ is een medisch gecertificeerd apparaat voor huidverjonging en huidversteviging op basis van radiofrequentie technologie. Deze technologie is wereldleider op gebied van niet-chirurgische huidverstrakking en lifting van de huid. Na enkele behandelingen verkrijg je een verbetering op vlak van rimpels, verslapte huid en verzakking van je huid in gelaat en hals.

Rimpels en verslapping zijn het directe gevolg van volumeverlies van de huid, wat voornamelijk te wijten is aan verlies van collageen. Exilis Protégé herstelt de collageenmatrix, waardoor je huid er voller en strakker uit ziet, en dit zonder chirurgie en herstelperiode. Zowel tijdens als na de behandeling ervaar je geen ongemakken en kun je meteen erna weer aan de slag.

Hoe werkt Exilis Protégé?

Exilis Protégé™ is gebaseerd op een unieke combinatie van radiofrequentie en ultrasoon energie. Deze innoverende, gepatenteerde technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding naar de diepere huidlagen waar zich een veelzijdig proces voltrekt:

 1. Het thermische effect leidt tot een contractie van het verslapte weefsel.
 2. Oud collageen van slechte kwaliteit wordt uiteen gehaald en heropgebouwd tot meer veerkrachtige collageenstructuren. Door dit collageenherstel krijgt je huid terug volume.
 3. Je celactiviteit krijgt een enorme boost en je huid wordt op een biologische manier opnieuw gevuld met nieuw, veerkrachtig collageen. Dit proces, Collagen Refill Technology™ genaamd, werkt nog minstens tot 3 maanden na de behandelingen door.

Wat kan ik verwachten van een Exilis Protégé behandeling?

Al vanaf de eerste behandeling wordt de Collagen Refill TechnologyTM geactiveerd. Vaak merk je eerder al een verbetering, maar om duurzame verstrakking te bekomen, zijn gemiddeld 4 à 6 behandelingen nodig, best met een tussentijd van telkens 2 à 3 weken.

Huidverstrakking en net iets stevigere gelaatscontouren, maar ook rimpelreductie en verbetering van de elasticiteit zijn het rechtstreekse gevolg van de Collagen Refill Technology™.

Na de kuur zal het resultaat nog gedurende 3 à 6 maanden toenemen (soms zelfs tot 12 maanden), omdat de sterk verhoogde collageensynthese nog een hele tijd doorgaat. Om het resultaat te behouden, zijn onderhoudsbehandelingen aangewezen (1 à 2 behandelingen per jaar).

Belangrijk om weten is dat het resultaat afhangt van je leeftijd, je gezondheid en je algemene huidconditie. Verwacht geen wonderen, want je kunt een teveel aan huid er niet mee wegnemen zoals bij een chirurgische facelift, maar het maakt je huid en je contouren wel net iets strakker. Door thuis professionele verzorgingsproducten te gebruiken en actieve voedingssupplementen te gebruiken kun het het resultaat gunstig beïnvloeden.

Hoe verloopt een behandeling met Exilis Protégé?

Je huid wordt eerst goed voorbereid met een dieptereiniging. Een computergestuurde applicator wordt heen en weer bewogen over de te behandelen zone(s). Je voelt hierbij een sterke maar comfortabele warmte. De behandelduur is afhankelijk van het aantal zones. Na afloop van de behandeling kan je huid eventueel nog lichtjes rood zien maar je ervaart verder geen enkel ongemak. Je kunt meteen terug aan het werk, met of zonder make-up.

Is de behandeling veilig?

Exilis is het enige apparaat dat én met hoge energie werkt én tegelijk extreem veilig is, dankzij een drievoudig gepatenteerd systeem: Synchrone afgifte (SEETM) van radiofrequentie en ultrasoon energie, die zorgt voor een diepe, gelijkmatige warmteverspreiding.

De computergestuurde applicator meet 1.000 keren per seconde de weerstand van de huid (Impedance IntelligenceTM) en past voortdurend de warmte aan (EFCTM) waardoor de behandeling hoogst efficiënt, altijd veilig en uiterst comfortabel is.

Voor wie is Exilis Protégé geschikt?

Exilis Protégé geeft goede resultaten bij:

 • Verslapping van gelaat en hals
 • Gelaatsrimpels
 • Hamsterwangetjes
 • Vervaagde gelaatscontouren
 • Holle wangen
 • Uithollingen onder de ogen

Voor en na foto’s (niet bewerkt!)


Awards en referenties

Exilis Protégé™ heeft al een heel aantal awards in de wacht gesleept, zoals:

 • ‘Best Skin Tightening Device’ – The Aesthetic Show, 2012, Las Vegas (USA)
 • ‘Prix de Beauté’ – Cosmopolitan 2012
 • ‘Best Skin Tightening Treatment or Product’ – My Face My Body Awards, 2013, UK
 • ‘Best Skin Tightener’ – New Beauty Choice Awards ‘The Best New Products for 2014′
 • ‘Best Body Reshaping Procedure’ – My Face My Body Awards, 2014, UK
 • ‘Best Skin Tightening Treatment or Product’ – My Face My Body Awards, 2014, UK
Exilis Protégé™

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x