Dermalux® LED fototherapie

Dermalux®  is een wereldwijd toonaangevend en gerenommeerd Brits merk van professionele led-fototherapie dat al meerdere malen werd bekroond. Dermalux werd verkozen tot ‘Beste Britse fabrikant 2018’ en was bij de Britse Aesthetic Awards vijf jaar achtereen ‘behandeling van het jaar’. Dermalux combineert klinisch bewezen golflengten van het licht met de baanbrekende gepatenteerde led-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren voor een breed scala aan huidproblemen, en dit zonder ongemak of hersteltijd.

Dermalux revitaliseert een doffe en vermoeide huid door de huidcellen onmiddellijk te voorzien van energie, en wordt daarom geprezen als de perfecte boost voor de huid. Een behandelreeks biedt langdurige resultaten en is gericht op het stimuleren van de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid om zodoende heel wat huidproblemen te verhelpen.

Welke golflengtes gebruikt Dermalux?

DERMALUX 415nm BLAUW
Blauw licht bestrijdt en vernietigt bacteriën die puistjes veroorzaken en helpt bij het voorkomen van een acné opstoot.

DERMALUX 633nm ROOD
Rood licht heeft een positieve invloed op alle celonderdelen en levert energie aan de huidcellen.

DERMALUX 830nm ONZICHTBAAR INFRAROOD (NIR) 
NIR licht dringt het diepst door in de huid en heeft een positief effect op het celmembraan van de huidcellen.

DERMALUX TRI-WAVE (drie golven) combi-therapie
Combinatie van de 3 golflengtes voor maximaal resultaat of om meerdere indicaties tegelijk aan te pakken.

Bekroonde technologie

Dermalux®-systemen maken gebruik van de nieuwste generatie Light Emitting Diode-technologie (led) om precieze technische parameters te leveren in een speciale, doelgerichte configuratie om een optimale absorptie van licht in de huid te garanderen. Het leveren van gerichte lichtenergie is de sleutel tot het bereiken van de beste resultaten met led-fototherapie.

Is het veilig?

De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA -of UVB- licht. Dermalux behandelingen zijn absoluut veilig en zijn dan ook geschikt voor alle leeftijden.

  • Veilige, doeltreffende, non-invasieve methode
  • Voor alle huidtypes, het ganse jaar door
  • Geen neveneffecten, geen pijn, geen roodheid, geen irritatie
  • Geen hersteltijd
  • Snelle en aangename behandeling

Verloop van de behandeling

De behandeling duurt ongeveer 35 à 45 minuten, waarbij het licht gedurende 20 minuten over je huid wordt geplaatst. Voor de beste resultaten wordt Dermalux bij voorkeur gecombineerd met een peeling of een andere anti-aging behandeling. 

Je kunt een LED-sessie dus als losstaande behandeling boeken of combineren met eender welke andere behandeling, maar je kunt ook kiezen voor een reeks van 10 behandelingen, gespreid over 5 weken. Om het effect vast te houden en te optimaliseren, kun je best een onderhoudsbeurt nemen ± om de 4 weken na het volgen van een reeks.

Lichttechnologie in opmars

We worden enorm beïnvloed door de kracht van het licht. Denk maar hoe goed je je voelt op een warme zonnige dag in vergelijking tot koude winteravonden. De voordelen van lichttherapie zijn wereldwijd erkend in de moderne geneeskunde. De behandeling van huidkanker, baby’tjes met geelzucht en aandoeningen zoals Seasonal Affective Disorder zijn maar een paar voorbeelden. LED-therapie wordt ondertussen meer dan 20 jaar gebruikt in de dermatologie en de oncologie voor de behandeling van niet-melanome huidkanker. Deze behandelingen resulteerden niet alleen in de bestrijding van de kankers maar ook in een duidelijke huidverjonging. Sindsdien heeft LED-therapie een definitieve plaats verworven in de cosmetische wereld.


Dermalux® LED fototherapie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x