Aquarenew Hydrabrasie

Wat is hydrabrasie?

Hydrabrasie is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling. De procedure is snel en eenvoudig en het resultaat mag gezien worden!

Om het beste resultaat te bekomen, start je eerst met de ‘droge’ diamond dermabrasie. Die verwijdert de opeenstapeling van de dode huidcellen op het huidoppervlak. Daarna volgt de vochtbehandeling met fijne polijsting van de opperhuid, dieptereiniging en intensieve hydratatie, waarbij de polijstende kop de huid mooi egaal en glad maakt.

Hoe voelt een AquaRenew behandeling?

De meeste klanten genieten van deze behandeling, omdat die de huid tegelijkertijd kalmeert, verkoelt, zacht en glad maakt. De AquaRenew hydrabrasieprocedure is hygiënisch, pijnloos, niet-invasief en veilig. De procedure wordt altijd op maat van de speciale noden van je huid aangepast. Je voelt geen ongemak en er is geen hersteltijd nodig. Een lichte roodheid kan optreden, afhankelijk van de intensiteit die werd toegepast, maar die verdwijnt na maximaal 24 uur.

Wat zijn de voordelen van de AquaRenew behandeling?

De combinatie van huidexfoliatie met een licht aanzuigeffect zorgt voor een gezonde en frissere huid. Na de behandeling wordt in de basale cellaag de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd, en dat vertaalt zich in een meer elastische huid met een mooiere textuur.

AquaRenew hydrateert je huid ook intensief, wat deze behandeling ook geschikt maakt wanneer je last hebt van een droge huid. Na een aantal behandelingen zal je merken dat fijne lijntjes en rimpels verminderen. De AquaRenew behandeling verkleint grove poriën en vermindert zwarte puntjes. Zelfs vlekken door zonneschade verminderen. Je huid zal beter gehydrateerd en zachter aanvoelen dan voorheen.

Welke voorzorgen moet ik nemen?

Er wordt aangeraden om geen invasieve behandelingen te ondergaan voorafgaand aan de AquaRenew behandeling, tenzij dit uitdrukkelijk zo door Pomerans wordt geadviseerd. We raden harsen af 2 dagen voor de behandeling tot 5 dagen na de behandeling, alsook zon of zonnebank tot 1 week na de behandeling. Ook zwemmen in water met veel chloor raden we tot 1 week na de behandeling sterk af. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Elke huid is anders en het aantal behandelingen hangt af van het soort huidproblemen die behandeld worden. De beste resultaten verkrijg je over het algemeen na een kuur van 6 behandelingen om de 2 weken, met daarna onderhoudsbehandelingen om de 4 à 6 weken. Er zal altijd geadviseerd worden om AquaRenew te combineren met een Dermalux LED-sessie, omdat je huid sneller zal herstellen en je bovendien meer resultaat zal zien!

Hoe verzorg ik mijn huid na een AquaRenew behandeling?

De AquaRenew hydrabrasiebehandeling brengt gemakkelijker voedingsstoffen in de huid en verhoogt de microcirculatie. Na de behandeling worden serums en crèmes veel sneller en beter opgenomen door je huid. Vraag advies bij Pomerans voor een aangepaste pH-balancerende reiniger en verzorging voor thuis, om je huid maximaal te ondersteunen. We adviseren om na de behandeling (maar eigenlijk altijd) een dagcrème met een SPF30 beschermingsfactor te gebruiken. 

Aquarenew Hydrabrasie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x