Contactformulier

Om jou als klant alle aandacht te kunnen geven, spreekt het voor zich dat ik geen telefoons aanneem tijdens behandelingen. Afspraken kun je hier snel en makkelijk online boeken. Uiteraard kun je ook altijd een boodschap inspreken of een mail sturen naar info@pomerans.be.

Openingsuren (corona update)

  • Door de verstrengde corona maatregelen zijn wij helaas verplicht de deuren te sluiten tot 26 april 2021. Hiermee komen alle afspraken binnen deze periode automatisch te vervallen. Vanaf die datum kunnen opnieuw afspraken worden ingepland via het online boekingssysteem, mits het in acht nemen van de corona veiligheidsvoorschriften.
  • Afhalen van bestellen via de webshop kan elke dinsdag, woensdag en vrijdag, telkens van 14u tot 19u, zonder te verwittigen wanneer je komt. Alle pakketjes liggen klaar in de inkomhal. Gewoon even aanbellen en pakketje met jouw naam erop meenemen. Wil je een ander moment komen afhalen? Geen probleem, neem dan contact op om een ander afhaalmoment vast te leggen. 

Parkeren

Parkeren is gratis voor klanten op de voorbehouden parkeerplaats van Pomerans, rechts van de voordeur. Opgelet: op de straat zelf is het betalend parkeren behalve voor bewoners van parkeerzone 9. Parkeermeters vind je bij de bakkerij en op de hoek met de Oscar Colbrandtstraat. Gewoon uw nummerplaat en parkeerduur intoetsen op de parkeermeter, ticket in de wagen leggen is niet nodig (30’=gratis – 1u=€0,80 – 2u=€1,60 – 3u=€2,40).

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x