Vitalaser® 600Plus

Vitalaser® 600Plus is een gepatenteerde, medisch gecertificeerde, krachtige maar tegelijk 100% veilige koudlaser met tal van medische en cosmetische applicaties zoals liften van de huid, verhogen van de cellulaire activiteit, huidverjonging, wondgenezing,… Dit apparaat stimuleert werkelijk alle functies van de huid en helpt het cellulaire niveau van elke vermoeide, ongezonde of verouderende huid op te krikken tot het niveau van een gezonde jonge huid.

Vitalaser in combinatie met BioHyral vult uw huid bovendien weer op met zuiver hyaluronzuur. Dit zorgt voor een directe vervaging van rimpels, verfijning van poriën en optimale hydratatie met langdurige werking.
Deze behandeling wordt als bijzonder rustgevend en aangenaam ervaren zonder ongemakken, zowel tijdens als na de behandeling.

BioHyral® Pure Hyaluron Gel

BioHyral® Pure Hyaluron Gel is een gepatenteerde vorm van hyaluronzuur en kan op unieke wijze (laserphorese) in de huid penetreren door middel van de Vitalaser® 600Plus. Het hyaluronzuur van BioHyral® is deels gedehydrateerd, waardoor het gemakkelijk in de huid kan dringen onder invloed van een krachtige koudlaserbestraling met Vitalaser® 600Plus. BioHyral® wordt zorgvuldig verkregen via een lang dehydratieproces onder UV-licht en hoge temperaturen. Dit product bevat geen bewaarmiddelen of stabilisatoren en is volledig non-allergeen.

Vanaf het moment dat BioHyral® in de huid is gebracht, neemt het onder invoed van een volgende laserbestraling met Vitalaser® 600Plus opnieuw haar originele 3D-structuur en volume aan.

De huid krijgt hierdoor haar optimale hydratatie en volume terug. Deze behandeling past perfect binnen een anti-ageing concept dat de huid terug haar volume en herstel geeft.

Deze behandeling is geschikt voor elke huid. Of je nu een droge, vette huid, pH-onstabiele of geïrriteerde huid hebt, je mag een kwalitatieve verbetering van je huid verwachten. Na een behandeling met Vitalaser® 600Plus in combinatie met BioHyral® gaan alle huidcellen beter functioneren. Hierdoor wordt op een biologische manier de aanmaak van nieuwe collageen gestimuleerd, alsook de aanmaak van nieuw, natuurlijk hyaluron.

Je mag de volgende resultaten verwachten:

  • onmiddellijke lifting met reductie van rimpels
  • betere kwaliteit van de huid
  • stabilisering van de pH-waarde van je huid
  • normalisering van vette huid
  • diepe hydratatie van droge huid
  • snellere wondgenezing, dus ook bij acné, psoriasis en eczeem
Vitalaser® 600Plus

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x