Hoe verloopt de behandeling?

Heb je een lichtere haarkleur dan kom je best eerst even langs voor een proefbehandeling. Na 3 weken kom je terug voor een evaluatie en indien voldoende resultaat krijg je groen licht om te starten.

Als je voor een proefbehandeling of een behandeling in het gezicht komt, dan hoef je je niet op voorhand te scheren. Kom je voor een behandeling van de benen, oksels, rug en bikini, dan moet je de te behandelen zone thuis nauwkeurig scheren. Als je dat met een scheerapparaat doet liefst de dag zelf. Als je dat met een scheermesje doet, mag dat 1 à 3 dagen op voorhand, een beetje afhankelijk hoe snel je haar groeit. Op het moment van de behandeling dienen donkere haren zeer kort zijn, minder donkere haren ongeveer 1 millimeter lang. Dit is van belang om een goede geleiding van het licht te bekomen. 

Voor het flitsen wordt altijd eerst een laagje verkoelende gel aangebracht. Een flits duurt enkele milliseconden en geeft een licht priemend gevoel. Een groot aantal haren worden in één flits vernietigd, wat de behandeling, uiteraard afhankelijk van de grootte van de zone, vrij kort houdt.

Na de behandeling zul je merken dat je haar gedurende de eerste dagen precies gewoon doorgroeit. Na twee weken beginnen de haartjes uit te vallen en na 3 à 4 weken zullen heel wat haren verdwenen zijn. Alle haren die zich in de groeifase bevonden zijn nu permanent verwijderd.

Hoe verloopt de behandeling?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x