De kracht van Energist Ultra VPL

ENERGIST VPL UltraPlus™is de efficiëntste, veiligste en snelste methode voor permanente ontharing. Bovendien bewijzen tal van dermatologische studies en certificaten dat ENERGIST VPL™doeltreffender is dan laser.

VPL™ staat voor Variable Pulsed Light en is een gepatenteerde naam en systeem van Energist Ltd. Swansea in Engeland. De Energist-Ultra VPL™ is het resultaat van jarenlange research uitgevoerd door een team van medische laserspecialisten die erin geslaagd zijn om een beter, sneller, veiliger en efficiënter systeem te brengen dan de klassieke ontharingslasers en IPL-systemen.

Terecht claimt Energist: de wetenschap in al haar schoonheid!

Het unieke VPL™-systeem kan de temperatuur in de haren veel hoger opdrijven zonder dat de omringende huid mee opwarmt en dit zonder al te veel pijn of ongemak.

Dit resulteert in veel betere resultaten, waardoor minder behandelingen nodig zijn dan met de traditionele systemen. Bovendien biedt de Energist Ultra meer mogelijkheden: ook fijne haren zijn succesvol te behandelen alsook donkere huidtypes. Wetenschappelijke studies en dermatologische rapporten bevestigen deze unieke eigenschappen van de Energist Ultra.

VPL™ voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en is absoluut onschadelijk voor het huidweefsel!


De kracht van Energist Ultra VPL

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x