26 maart 2022

De wondere wereld van serums

De ultieme basis voor een gezonde en mooie huid is een goede cleanser, een beschermende dagcrème en voedende nachtcrème. Om nog sneller resultaat te zien kun je daar een extra stap aan toevoegen, in de vorm van een serum.  

Serums bevatten hogere concentraties aan werkstoffen en stimuleren je huid. Ze geven je huid een extra boost om specifieke huidproblemen te kunnen aanpakken waardoor je sneller resultaat hebt. Door een serum in te lassen in je dagelijkse routine kun je meer focus leggen op het verbeteren van een huidconditie (zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, onzuiverheden,...). Het is dus eigenlijk een extra doeltreffende stap in jouw reis naar huidverbetering. 

Een serum breng je altijd aan als eerste stap na je reiniging, dus onder je dag- of nachtcrème. Afhankelijk van het type serum kun ze eventueel ook mengen met je nachtcrème, bijvoorbeeld als je de werking wat wilt afzwakken.

Een beetje anders dan bij een dagcrème en cleanser, die je kiest op basis van je huidtype (droge, vette, gecombineerde of normale huid), kies je een serum en nachtcrème eerder op basis van je huidconditie. Bepaal dus eerst wat je wil verbeteren in je huidconditie en kijk daarna welk serum daarbij past. Kies het serum dat het best past bij de noden van je huid, steeds rekening houdende met je huidconditie.

Wat je doel ook is, door het brede scala aan gezichtsserums van Image Skincare vind je altijd een geschikt serum voor jouw huid. Aan de hand van de serumwijzer kun je makkelijker je keuze maken. Niet zeker van je keuze? Vraag advies aan je huidprofessional, ik help je graag verder met persoonlijk advies.

Six serum secrets...

1. Je hebt weinig product nodig, voor veel resultaat.
2. Door de combinatie van ingrediënten uit je serum en dag- of nachtcrème, geef je je huid meer voeding en zie je sneller resultaat.
3. Ze hebben een lager moleculair gewicht waardoor ze beter en sneller worden opgenomen door je huid. Breng ze daarom altijd aan als eerste laagje op een gereinigde huid.
4. Ze hebben vaak een scherpe focus op een bepaalde huidconditie, waardoor je op krachtige wijze huidproblemen kunt aanpakken.
5. Door serums te combineren of af te wisselen (ochtend/avond) ga jij voor een maximaal effect in huidverbetering.
6. Serums kun je door de krachtige en hoog gedoseerde mix aan ingrediënten zien als vitaminebommetjes voor je huid.

De wondere wereld van serums

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x