Menopauze - Alle vragen beantwoord

Wat met al die kwaaltjes en aandoeningen die je te wachten staan voor, tijdens en na de menopauze? Voor de meeste vrouwen is de menopauze waarschijnlijk een weinig aantrekkelijk vooruitzicht. En toch, je kunt er maar beter goed voorbereid aan beginnen. Er bestaat nog heel wat onwetendheid over deze lange periode in het leven van een vrouw. Want vergis je niet: als vrouw breng je maar liefst een derde van je leven door in je menopauze, het is dan ook belangrijk om je in die lange periode zo goed mogelijk te kunnen voelen!

Dit boek is het meest volledige naslagwerk wat menopauze betreft en laat geen enkele vraag onbeantwoord. Het zal je dan ook dankzij de juiste en onderbouwde informatie sterker en geëmancipeerder door je menopauze helpen gaan.

Het biedt ook antwoorden op de vervelende symptomen zoals opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingsschommelingen, osteoporose, stress en andere menopauzeklachten en hoe je ermee kan omgaan. Veel vrouwen hebben ook heel wat vragen over het wel of niet nemen van hormonen en wat het eventuele verband is met kanker. Ook dat wordt nauwkeurig uitgelegd door prof. dr. Herman Depypere, een expert in het vak, die al jaren als gynaecoloog vrouwen begeleidt en probeert alle vrouwen zo krachtig en gezond mogelijk hun menopauze te laten beleven.

Prof. dr. Depypere is verbonden aan zowel het UZ Gent als de Universiteit Gent. Hij is de expert op het gebied van menopauze en doet hier nog steeds volop onderzoek naar.

€29,99 - te bestellen bij Standaard Boekhandel

Menopauze - Alle vragen beantwoord

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x