Geschenkbon

Geschenkbonnen kun je enkel gebruiken bij aankoop van producten (niet voor behandelingen), en blijven één jaar geldig na uitgiftedatum. Wil je je bon inruilen op de webshop? Dat kan! Stuur een mail met je cadeaubon nummer en laat deze activeren voor gebruik in de webshop!

Geef een mooie huid cadeau!

Wil je jezelf, je vrienden of je familie graag op weg helpen naar een mooie en gezonde huid?

Ga dan voor een geschenkbon van Pomerans die je kunt inruilen tegen professionele, kwalitatieve én gezonde producten voor thuis. Zoals je kunt zien op de webshop is het assortiment zeer uitgebreid, gaande van een verstevigend serum, botanische scrub of jouw perfecte foundation tot voedingssupplementen en geurstokjes. 

Wil je het beste uit je huid halen? Dan is het essentieel om je huid dagelijks consequent te verzorgen, met de beste en de juiste producten voor jouw huid. Pomerans heeft meer dan 10 jaar ervaring en veel kennis over de huid, dus jij én je huid zijn hier in goeie handen.

Wil je eens dieper in je huid kijken? Kom dan eens langs voor een huidscan. Pomerans beschikt over het beste huidanalyse toestel dat zichtbaar maakt wat het blote oog niet ziet. Tijdens zo’n huidscan krijg je gericht advies met een persoonlijk verzorgingsplan voor thuis, want enkel op die manier kom je tot het beste resultaat!

Via de oranje knop op deze pagina kun je geschenkbonnen bestellen en betalen. De geschenkbon en de factuur krijg je meteen in je mailbox! Wil je liever een mooi ingepakt exemplaar afgeven? Bestel eveneens hieronder en stuur daarna een mail naar info@pomerans met vermelding van cadeaubon nummer en gewenste datum van afhaling.Geschenkbon

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x